lørdag den 20. august 2011

Loppefund og andre fund..

På bagegumsmarkedet i Aalborg sidste søndag fik jeg lov at gå og snuse lidt mens Anders gik rundt med drengene.
Jeg fik fundet lidt gode ting på den tid jeg lige havde til rådighed - det var helt svært at overskue for der var godt nok mange boder..
Et busskilt, en helt ny Lamaze hest der vrinsker, en Royal cph blå blomst tallerken til 25 kr (!!), en pose med bogstavklodser, en fin bambi i porcelæn, en Royal Cph mussel kagetallerken, en stak blandede tallerkner med fint motiv, retro servietringe i fine farver. Alt i alt gav jeg 350 kr for det hele.. Synes jeg gjorde nogle gode køb :o)

Derudover var der en børnetøjsbutik der skulle lukke i Øster Hurup og der var derfor 50 % på småfolk m.m. så jeg fik købt lidt til Sigurd - dejlige farver :o)

3 kommentarer:

 1. Jeg MISUNDER dig for Bambi! Hvor er den fin og suk en butik med 50% på Småfolk(!) hvorfor var jeg ikke i Øster Hurup :)
  Du vil da ikke af med Bambi vel????

  SvarSlet
 2. Jeg fandt også lidt gode sager på bagagerumsmarkedet, men er vildt misundelig på klodserne:-) Og på småfolk indkøbene!
  Håber I havde en god ferie!

  SvarSlet
 3. Jeg fandt Bambi som den sidste ting inden jeg måtte tvinge mig selv videre med drengene (jeg kunne godt have brugt et par timer derude - mindst) og jeg var helt glad da jeg fik den ned i min pose, så den skal vist pynte fint på en udvalgt plads ;o)

  Det var en rigtig god ferie med god plads omkring os da skolerne jo er startet op igen :o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...