onsdag den 24. august 2011

Broderi og mødregruppe

I dag har jeg haft besøg af min "gamle" mødregruppe - dem jeg lærte at kende da jeg barslede med William.
Det passer sjovt nok med at to af dem også er blevet mødre igen nu og én snart bliver...
Så vi kan jo passende holde liv i den gamle gruppe selvom det er med "nye" børn :o)

Der blev snakket om de små og de store, fødsler, bekymringer, spisevaner, sovevaner, sygdom, børnehaver, autostole, mænd, arbejde osv. osv.
Det var bare rigtig hyggeligt og 4 timer flyver jo afsted.. :o)

I dag er Anders begyndt på arbejde igen efter en god ferie og det skal jeg vist lige vænne mig til... Det har været så hyggeligt at vi har været to herhjemme til at klare det hele.

I aften har han fri 18.45 og smutter derefter videre til fodbold fra 19-21 så det er ikke meget jeg får set til ham i dag. Han tog afsted i morges inden jeg og drengene var vågnet. Jeg kan nærmest ikke huske jeg sagde farvel til ham, sagde vist nærmest farvel i søvne :o)

Jeg får nok ikke lavet så meget krea i dag, men jeg synes lige jeg ville vise det jeg nåede i sommerhuset i sidste uge - det blev ikke til meget, men en smule fik jeg da lavet..

En ugle og 1 1/2 æble blev det til :o)

2 kommentarer:

  1. Ej, hvor hyggeligt at genoptage mødregruppen. Her var det omvendt. Den nye mødregruppe havde stort set jævnaldrende storesøskende, det er hyggeligt når man kan arrangere noget med både de store og små samtidig :o). Fine broderier du har haft gang i. Det er nogle gange afstressende at være "tvunget" til bare at tælle.

    SvarSlet
  2. Ja det er så dejligt bare at sidde og nørkle med noget hvor man ikke skal tænke alt for meget :o)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...