tirsdag den 12. august 2014

W e e K e N D & et hvepsetip

En dag forsinket, fordi dagen i går var reserveret til den stoooore begivenhed :)
Men I skal da ikke snydes for weekendglimt af den grund, de er blot en dag forsinket...

I fredags kickstartede vi den sidste weekend som familie uden skolebarn, med hjemmelavede pizzaer (jeg lover, opskriften kommer snart på bloggen), majs, rødvin og hygge.

Lørdag fejrede vi verdens bedste mor - og mormor - med frokostbesøg og medbragt lagkagegave.
Okay, hun fik også lidt andre gaver, men en lagkage falder altid i god jord som en lille ekstra overraskelse :)
A har haft arbejdsweekend, så drengene og jeg hyggede for os selv, med god tid til morgenmad og sofahygge. Og selvfølgelig et besøg på fars arbejde, så vi kunne aflevere en portion søndagssnegle
Og så har jeg knoklet videre med at vinde 1. salen tilbage. Det begynder efterhånden at ligne noget.
Du kan se et lille sneak peek på Instagram @mormedmegetmere, mens du venter (i spænding?) på det indlæg jeg har i støbeskeen ;)

Da A kom hjem fra arbejde søndag aften, var sidste punkt på dagsordenen, at nyde et glas rødvin og en lagkagerest i sofaen til et afsnit af House of Cards. Perfekt afslutning på weekenden!


Og nu jeg lige er her, vil jeg lige sende et hvepsetip videre til jer. Måske har I bemærket at det er hvepsesæson lige nu? Vi har ihvertfald ikke kunnet undgå at bemærke det, der er mange i år og de er aggressive!
Da vi var på Samsø kravlede de ligefrem rundt på Sigurds mund og der var MANGE!
Pyha, jeg forsøger altid at sidde stille når de er i nærheden, og det er drengene heldigvis også gode til, men jeg frygter virkelig de stik!
William blev stukket på næsen for et par år siden, det var (selvfølgelig) ikke en god oplevelse. Og nu er det så bare at vente i "spænding" på om han er allergisk, hvis han skulle blive stukket igen engang...
Nå, det jeg vil tippe om er, at der findes en dims, der kan afhjælpe ubehaget hvis uheldet skulle være ude. En insektgiftfjerner fra Unstinger.
Vi har heldigvis ikke haft brug for den endnu, men jeg synes den er rar at have i baghånden hvis nu...
Den kan i øvrigt også bruges til andet en hvepse- og bistik. Blandt andet også til hestebremser, slangebid og klæger.
Den fylder ikke meget, så den kan nemt være med i tasken eller i bilen, og kan bruges med én hånd. Og så suger den ellers giften ud, smertefrit og let, hvilket skulle mindske ubehaget ved stik eller bid markant.
Nu er tippet ihvertfald givet videre, hvis I, ligesom jeg, er vild med dimser der uden videre kan gøre dumme ting bedre :)

3 kommentarer:

 1. Uhm Skønne billeder!
  Solbjørg blev stukket af en hveps den anden dag, og vi satte hvepseplastret bee-patch på hende.
  Det er genialt! Om det er bedre end sugeren, ved jeg ikke. Men Solbjørg var glad for at få det på. Det suger også giften ud. Det lindrede smerten indenfor ca fem minutter, og da vi tog det af efter en time, kunne man nærmest ikke se, at hun var blevet stukket. Min anbefaling til plastret :-).

  SvarSlet
 2. Hvor ser al den mad bare uforskammet lækker ud :) Jeg er blevet stukket en gang, og der kan jeg huske der blev strøet sukker på! Om det lindrede husker jeg ikke... Det er mere det om mine drenge er allergiske, som jeg synes er er lidt utrygt. For det aner man jo ikke!

  SvarSlet
 3. Mums og gerne opskrift på din lagkage 😉

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...