torsdag den 14. august 2014

Glimt fra børneværelserne

Hylder Ikea // Komfur Brio // Puf Ferm Living // Collage DIY
Skab - Ikea // Reol og skrivebord - String // Stol - Ghost Kartell // Skraldespand - Dulton // Trækasser  -Trævarefabrikernes udsalg // Tapet - Ferm Living
Soldat - Kay Bojesen // Lego hoved - Room Copenhagen // Kurve - Netto // Arkivkasser - Trævarefabrikernes udsalg
I dag skal jeg tilbringe eftermiddagen i godt selskab på Formland. Jeg glæder mig!
I den forbindelse passer det da ret godt at dele lidt glimt fra børneværelserne som lovet forleden ik?

De sidste par uger har de delt værelse inde hos Sigurd, mens væggene blev rykket lidt rundt, blandt andet i Williams værelse. Nu begynder værelserne langsomt at blive beboelige igen..

Vi mangler at sætte de sidste lister op og male dem, og så kan de igen få hver deres værelse - selvom jeg er ret sikker på, de har nydt tiden hvor de har sovet side om side :)

Inde hos Sigurd er hans elskede bøger kommet op igen bag døren.
På Williams værelse er skrivebordet installeret igen som det første. Det er jo en nødvendighed når der pludselig er en skoledreng i huset :)

Nu venter jeg i spænding på, at min personlige håndværker har tid til at færdiggøre de sidste småprojekter, så jeg kan komme videre med indretningen...
Tålmodighed tålmodighed :)

Apropos mit indlæg forleden om insektgiftfjerneren, så var den i brug herhjemme i går. Jeg har åbenbart jinxet skæbnen, undskyld William! Det resulterede i, at han blev stukket af en hveps i går på vej hjem fra fodbold.
En lille l... hveps der havde forvildet sig ind i ærmet på hans t-shirt. Vi drønede hjem og forsøgte os med sugeren og vupti, al det gule gift blev hurtigt suget ud og hævelsen fortog sig med det samme og tårerne kunne stoppe igen. Så nu kan jeg med sikkerhed give den mine allervarmeste anbefalinger. Og den er vel lidt som en forsikring; noget man har, men håber aldrig at skulle bruge..

5 kommentarer:

 1. Hvor ser det fint ud! Kunne tænke mig at du ville skrive lidt om, hvor de forskellige ting er fra - det er dejligt med inspiration til indretningen, jeg er nemlig også i gang :-) Uf med hvepsestik, det er ikke sjovt! Heldigt at i havde giftfjerneren til at hjælpe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :)
   Jeg har opdateret indlægget med navne og mærker på en del af tingene. Hvis der er noget bestemt du tænker på, må du endelig skrive, så skal jeg forsøge at svare på det :)

   Slet
 2. Du formår simpelthen at få ALT til at se så godt ud på billeder! :D Selv børneværelset som til tider kan virke som kaos med alt indholdet :D
  Det ser så lækkert og dejlig børnevenligt ud :)
  Øv med hvepsestik.. jeg håber vi kan undgå det i år! Måske vi burde have sådan en giftfjerner liggende for en sikkerheds skyld!

  SvarSlet
 3. Sej uro! Har du lavet den i fri fantasi og er det midi perler? Og stryger du "hårdt" for at få den til at holde?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...