søndag den 23. september 2012

En af de sjoveFor snart et par uger siden havde William og jeg en finurlig oplevelse..
Vi havde fint besøg i køkkenet, en aften vi stod og lavede mad..
Af en journalist og en fotograf fra den lokale avis..

Fordi jeg tilbage i maj indsendte en opskrift til McDonalds, der blev rigtig godt modtaget i testfamilierne der skulle afprøve opskrifterne og som så endte i en kogebog der for nyligt blev udgivet..
Det er skægt som nogle (små) ting kan udvikle sig og give én på opleveren :o)

I går blev artiklen bragt og det var rigtig skægt at se hvad de havde fået ud af besøget hos os. William har mere eller mindre formået at holde det hemmeligt i halvanden uge, så både Farmor&Farfar og Mormor&Morfar blev noget overraskede, da de åbnede avisen ved morgenbordet i går :o)

Artiklens udgangspunkt er "børn i køkkenet". William elsker at være med og Sigurd er også så småt begyndt at vise interesse for det, så snart har jeg to og ikke blot én flittig hjælper i køkkenet. Det er skønt :o)

Opskriften på den menu vi forberedte i køkkenet forrige onsdag kan både findes i avisen, i McD's kogebog og her hos mig..

Nu vil jeg putte drengene og smække benene op til Forbrydelsen. Jeg er helt bombet efter en weekend i flytningens tegn - og endnu mere træt ved tanken om at vi ikke er færdige endnu..

Rigtig god aften til dig!

2 kommentarer:

  1. Sejt at William kunne holde på sådan en stor ting - I må ha' haft bedsteforældrene i telefonen ret hurtigt..altså dem I ikke bor ved ;o)

    SvarSlet
  2. Ja jeg synes virkelig også det er flot at han har kunnet holde på det.
    I dag skal de afprøve opskriften til maddag i børnehaven, William var en meget stolt dreng da jeg afleverede ham i morgen :o)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...