søndag den 13. juli 2014

Skab gode minder

Lige nu, og resten af 2014, kører Ribena en konkurrence på Instagram, der går ud på at skabe gode minder. Og det er da lige til at tage at føle på :o)

Det der med at skabe gode minder, det gør vi en del i, og sidste weekend tog vi på Landsskue og nød nogle fantastiske timer i hinandens selskab, blandt dyr og stoooore maskiner.
I skønt solskinsvejr, der krævede vand og saft i rigelige mængder, på en skyggefuld plet :o)

Det er efterhånden ved at være en tradition, at vi tager på Landsskue, for det er altid en super hyggelig oplevelse  der er bare sådan en rar stemning.
År for år kommer der mere og mere fokus på maddelen også, og det gør det bare endnu mere spændende hvis du spørger mig :o)
Der er efterhånden mange gårdbutikker der slår et smut forbi med lækkerier i massevis.

Drengene er helt vilde med de store maskiner - og jeg bliver til stadighed overvældet over størrelsen på dem - dyrene trækker dog også i William, så dem ser han og jeg gerne lidt på også, mens Sigurd og A sørger for at gennempløje maskinparken, om man så må sige..;o)

Hvis du gerne vil skabe gode minder og måske ligefrem være heldig at være en af de månedlige vindere, skal du blot uploade et billede på Instagram, tagge #skabgodeminder og følge og tagge @ribenadk også. Du kan læse mere hos Ribena lige her

Du er også meget velkommen til at følge med hos mig, jeg hedder @mormedmegetmere

Mon ikke du allerede har været i gang med at skabe gode minder denne sommer?

Rigtig god søndag!

4 kommentarer:

 1. Det plejer også at være tradition i vores familie at tage på Landskue men i år har vi jo været ved Garda søen lige på det tidspunkt. Børnene elsker at gå rundt mellem alle dyrene, og drengene er motorgale så der går lang tid med gå rundt mellem alle traktorerne :-) Dejlige billeder som altid :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karen
   Ja det er nu et hyggeligt arrangement for store og små :)

   Slet
 2. Skønne unger på de billeder (både dyr og børn) ;-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...