tirsdag den 25. marts 2014

Party coming up..Den der 30 års fødselsdag, som egentlig allerede er blevet fejret op til flere gange, se bare her og her, den er jeg slet ikke færdig med endnu.
På lørdag bliver stuen propstoppet med en kæmpe flok af mine absolutte yndlingsmennesker og det bliver simpelthen så rart!
Glimmerindbydelserne, med sirligt foldede sløjfer, blev sendt af sted for et par måneder siden og heldigvis har de fleste haft mulighed for at reservere datoen

Jeg er slet ikke færdig med at forberede endnu, så aftenerne må tages i brug de næste dage.
I søndags flyttede der et ekstra bord og en helt hær af stole ind i stuen, så det begynder at fylde ligne noget, men der er lang vej endnu.
Det tager usandsynligt lang tid at klippe fjer til bordkort og min hånd kramper en del undervejs, så små pauser må påregnes, men så kan jeg jo altid sippe lidt kaffe og nyde at have en skål nødder indenfor rækkevidde :o)

Jeg glæder mig helt vildt til at dække bordene på torsdag, bruge hele eftermiddagen og aftenen fredagen på at bage kager - for selvfølgelig er et overdådigt kagebord en selvskrevet del af min store fest ing? - på lørdag hejse flaget, hælde velkomstdrinks i glassene, tage min fine nye kjole på og så ellers bare nyde og være :o)

Hvis du kigger fordi mit hashtag #mormedmerefest på Instagram er der masser af fest- og ikke mindst kageinspiration og lur mig om ikke der kommer mere til de næste dage.. Både på IG og her

Rigtig glædelig (glimmer)tirsdag derude

8 kommentarer:

 1. Det ligner noget der blir til en fantastisk fest😊🎉

  SvarSlet
 2. LOVE LOVE LOVE!!! Indbydelser og billederne på væggen. Mega god ide!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Marie. Tror også billederne virker som en magnet på gæsterne på lørdag og på en måde bliver de også fejret igennem billederne :o)

   Slet
 3. Elsker indbydelserne - de er så fine!

  - Anne

  SvarSlet
 4. Det bliver da simpelthen så fint, festligt og gennemført! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maiken, jeg håber jeg når at få det hele på plads i tide :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...