fredag den 16. december 2011

Blogtræf i Silkeborg!

Tak for den gode respons på vores første indlæg her og hos Pia. Det gav os i den grad mod på at arbejde videre på vores idéer - derfor kan vi nu præsentere:


INDBYDELSE TIL BLOGTRÆF SØNDAG DEN 26. FEBRUAR 2012
Vi har fået lov til at låne et dejligt stort lokale tæt på ringvejen i Silkeborg (har du brug for at blive fragtet til og fra banegården/rutebilstationen kan vi sagtens lave en aftale om det)

Vi starter kl. 10 med brunch, hvortil hver deltager medbringer en "ting" (en ret, pålæg, juice el.lign.). Det tror vi, vil give os en rigtig god start på dagen hvor vi kan lære hinanden lidt (bedre) at kende.

Derefter er programmet frit og vi vil kunne lave lige hvad vi har lyst til, det kunne fx. være:

Vi har ikke et decideret mål med blogtræffet, men håber på en rigtig hyggelig dag med en masse snak, inspiration og kreative projekter.

Som begge vores blogs også afspejler, bliver vi selv "fanget" af mange forskellige ting (både kreative og knap så kreative), vi er ikke "eksperter" på nogle områder, men elsker at være/forsøge at være kreative og blive inspireret af andre bloggere... mon ikke vi kunne få en rigtig hyggelig søndag i Silkeborg?

 ____________________________________
ALT DET PRAKTISKE

Kunne du tænke dig at deltage? àSend en mail til:

pia_skytte(a)hotmail.com          og/eller          pernille_bak_nielsen(a)hotmail.com

med oplysninger om:

* Hvilken ret/ting du gerne vil medbringe til brunchen (er der flere, der ønsker at medbringe det samme, er det først-til-mølle og vi kontakter de der evt. skal vælge noget andet).

* Dit navn og dit blognavn (fx. mormedmegetmere.blogspot.com)

* Mobilnummer (så vi kan få fat i jer, hvis der skulle ske ændringer i sidste øjeblik).

Hvis I planlægger at medbringe symaskine eller andet, der skal tilsluttes strøm må I også gerne skrive det, så vil vi forsøge at sikre at vi ikke løber tør for strøm :o)
Sidste frist for tilmelding er 10. februar 2012 - men gerne hurtigst muligt ;o)
Senest en uge efter jeres tilmelding får I en mail retur med:

* Adresse på Blogtræffet
* Pernilles mobilnummer
* Pias mobilnummer

Håber vi ses :o)


Skulle I have lyst til at reklamere lidt for blogtræffet er I selvfølgelig meget velkomne til at gøre det (også selv om I ikke selv kan deltage). Lån gerne det øverste billede og link til dette indlæg :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...