onsdag den 20. august 2014

Farvel herfra

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg bruger virkelig mange timer hver uge på bloggen!

På at skrive indlæg, tænke indlæg, tage billeder, besvare mails, udvikle opskrifter osv.
Men jeg elsker det og jeg ville ønske at jeg havde endnu mere tid til det, for indimellem er jeg alt for langsom til at få svaret på jeres kommentarer osv. Men det betyder bestemt ikke at jeg ikke får læst hvad I skriver til mig, og jeg vil forsøge at gøre noget ved det, så jeg kan slippe af med den dårlige samvittighed, der altid nager i baghovedet.

Da jeg for efterhånden en del måneder siden blev kontaktet af de 2 søde piger bag Petit Podium, Manja og Lisbeth, som spurgte om jeg kunne tænke mig at komme under deres vinger, takkede jeg ja tak. Netop fordi jeg bruger så mange timer på bloggen hver uge, synes jeg det er en god mulighed for at komme "tættere" på nogle andre søde bloggere, som jeg kan sparre med og som kan hjælpe mig med at udvikle mig endnu mere.

Nu er bloggen ved at være oppe at køre på den nye platform, jeg mangler at finpudse de sidste småting, selvom jeg nok egentlig aldrig bliver færdig med at rykke rundt og forbedre ;)
Drømmer f.eks. også om at få lavet et ordentligt opskriftindex, jeg håber det snart kan blive en realitet..

Jeg har købt mit eget domæne og fra i dag vil jeg ikke længere udgive indlæggene her på mormedmegetmere.blogspot.dk men i stedet på mormedmere.dk - som en del af Petit Podium, som du måske også kender i forvejen?

Bloggen er stadig helt min egen, den forandrer sig ikke spor, kun sammen med mig. Jeg håber såmænd bare at jeg med det nye samarbejde får endnu flere muligheder for at optimere og gøre bloggen endnu bedre for jer og for mig selv.
Og jeg håber virkelig at du har lyst til at følge med over?

Jeg har sørget for at Bloglovin' er blevet omdirigeret, så hvis du følger med dér skulle der stadig komme opdateringer fra den nye blog når jeg poster nye indlæg.
Hvis du har mig i din blogroll eller gemt som bogmærke, vil jeg blive helt vildt glad, hvis du vil opdatere til den nye adresse www.mormedmere.dk

Og så er I som altid velkomne til at komme med kommentarer og ris/ros til det nye. Også gerne hvis noget ikke virker som det skal, så jeg kan få det rettet til

Jeg har virkelig mange indlæg i hovedet og billeder på computeren, der står i kø for at blive udgivet. Jeg håber at få taget hul på det nye kapitel, med et indlæg fra weekenden der gik og min tur på Formland, de kommende dage - ovre på mormedmere.dk

Ses vi?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...