mandag den 10. december 2012

Adventsgaver, julerier og hygge

Weekenden har stået på leg, hygge og endnu flere flyttekasser.

Lørdag var jeg et smut forbi en butik der havde halv pris på det hele, desværre fordi den er nødt til at lukke. Fine ting kom med hjem, en del af dem til julegaver..

Søndag bød på lækre adventsgaver fra mine forældre, jeg elsker kogebøger, kan ikke få nok. Glæder mig til jeg får tid til at nærstudere dem og måske ligefrem afprøve nogle af opskrifterne også :o)

Julen sniger sig stille ind på os. Jeg har startet gaveindpakningen, det tager altid længere tid end jeg lige regner med. I år bliver pakkerne pyntet med hjemmelavede lerfigurer.

Fandt endelig en lighter i en flyttekasse i går, så nu kan vi få gang i kalenderlyset igen, vi er en smule bagud, men mon ikke vi nok skal nå det :o)

I vinduet hænger nu en klase af brogede julehjerter. Julen er hjerternes fest, som William så fint siger - vist godt påvirket af årets nye julekalender

Rigtig god, ny uge til Jer alle derude :o)

7 kommentarer:

 1. Jeg elsker dine gaver - gid jeg selv havde evner indenfor gaveindpakning, men det går ligesom altid galt....!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - jeg elsker at nusse om dem, det er bare ikke altid tiden er til det :o)

   Slet
 2. Dejlige julebilleder, og lækkert med adventspakker. Jeg har Bitz bogen, og der er god inspiration til hverdagsmaden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marie :o) Ja det var nogle rigtig skønne pakker. De ser begge vildt gode ud, glæder mig til jeg skal i gang med at afprøve de forskellige opskrifter

   Slet
 3. Hvor ser det dog hyggeligt ud! :)

  Jeg har for tiden gang i en give-away, som jeg håber du vil tage et kig forbi?;

  elskershopping.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Jamen altså så megen hygge også dejlige billeder. Uhm kreativiteten får da frit slag med hjemmebag og hjerter og alle de lækre sager du har gang i. Håber I får en dejlig uge og når alt det, der skal nåes :-)

  SvarSlet
 5. Lyder som en skøn weekend, og sikke fine hjerter - god ide at hænge dem op på den måde, meget inspirerende :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...