fredag den 2. september 2011

Graviditetsfølger, ophørskup og krea-småting

En graviditet er jo godt for mange ting (!!) men der følger, for mit vedkommende, også nogle ting med som jeg ikke sådan lige var helt forberedt på, men som jeg jo bare må tage med.. :o)
Det er jo heldigvis ingenting opvejet mod den skønne dreng der blev resultatet efter de 9 måneder :o)

Men men... Mit hår og mine øjne har altså måttet ofre sig for hormonerne..

Begge gange har jeg tabt nærmest 80 procent af håret når jeg er stoppet med at amme, så jeg til sidst har været nødt til at klippe det kort fordi det ellers var sådan noget langt fe-hår der ikke var noget værd overhoved..
Mine øjne har også været på noget af en hormon-udflugt. Efter 1. graviditet fik jeg briller fordi en bygningsfejl (ja det lyder jo nærmest som om man er deform med sådan en betegnelse!) driller mine øjne rigtig meget, selvom mit syn faktisk er ret godt..
Da jeg blev gravid igen og indtil nu har jeg ikke brugt briller da hormonerne åbenbart har "rettet" mine øjne.
Men nu er den altså gal igen. Jeg har de sidste uger fået sindssyg hovedpine, kvalme og spændinger op ad dagen og i fredags var jeg til synsprøve og fik bekræftet, at det er fordi mine øjne igen har brug for hjælp...
(Og selvfølgelig har de ændret sig, så jeg ikke bare kan tage de gamle briller/glas på, men er nødt til at købe nye!)

I går fik jeg hentet de nye briller og skal nu til at vænne mig til at bruge dem...
Min bygningsfejl gør åbenbart at jeg skal bruge nogle uger på at vænne mig til dem, men det er ikke spor rart; Alle vægge er skæve, folk er kun 1/2 meter høje og jeg kan ikke afstandsvurdere. Så de næste uger er jeg nok lidt fuld...

I går kom jeg dog også forbi en butik med ophørsudsalg og fangede denne fine silketop fra Gat Rimon til 70 % - med små børnefingre i huset kan det ikke "betale sig" at give alt for meget for fine silkebluser :o)
Jeg fik også lavet et par krea-småting...

Endnu en hagesmæk og et par øreringe med Stampe (det har taget mig lidt tid at ramme den helt rigtige størrelse på krympeplasten, men nu er den der vist)

2 kommentarer:

 1. Tilvænning til nye briller er aldrig sjov, men tænkte at din optiker sikkert ikke er kommet med den oplysning til dig.
  At øjene ikke er stabile før efter 6 måneder eller du var gravid, så hvis du er uheldig passer brillerne slet ikke.
  Ved jeg oplyser alle gravide og ammende kunder om det, for det gælder briller og kontaktlinser.

  Hvis du efter 14 dage med dine nye briller forsat ikke får det til at fungere, så gå tilbage til din optiker.

  Dejligt med ophørs udsalg....

  God weekend

  SvarSlet
 2. Hej Mona!
  Mange tak for din kommentar.
  Nej det er ikke sjovt med tilvænningen. Jeg synes nu egentlig at min optiker er super god, og da det er 7 måneder siden jeg fødte, går jeg ud fra at mine øjne så småt er "sig selv" igen?
  Så vidt jeg har forstået er det pga min bygningsfejl at det er så svært for mig at vænne mig til brillerne..
  Men puha, det er ubehageligt. Jeg er svimmel hele tiden. Håber det snart går over - det gjorde det sidst jeg skulle vænne mig til briller, det tog bare noget tid..

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...