fredag den 22. juli 2011

Et ongoing project...

Da William blev 3 år d. 2. juli havde vi blandt andet købt en trækvogn til ham som jeg, i ugerne op til, sad og malede på næsten hver aften.

Men det tager jo sin tid, så jeg er ikke færdig endnu..
For jeg vil også gerne have malet den indvendigt med forskellige motiver og have den lakeret bagefter så den bedre tåler vind og vejr.

Nummerpladerne er inspireret af de to drenges fødselsdage og bamse fik også en stor plads, da han i lang tid har været en populær lille fyr herhjemme..

William synes den var et hit, og vi regner med at den vil blive flittigt brugt på vores ture til købmanden, Legoland osv. Den vejer ikke så meget og er rimelig nem at pakke sammen så den ikke fylder så meget.
Sidst vi var i Legoland så vi mange af disse vogne, men jeg satser på at vi kan kende vores fra de andre når vi tager den med..

4 kommentarer:

 1. Nøøøj hvor er den fin. Har tit tænkt på at købe sådan én vogn, men åh jeg synes de er klodsede hvis de skal med i bilen :)

  Nu skal vi jo til Legoland her i ferien, kan man ikke leje vognene der????

  SvarSlet
 2. Tak for roser begge :o)

  Jo man kan leje vogne i Legoland - men tror dog ikke de er helt så store som denne. De er mere klapvognsagtige bare i metal.. Mener det koster 50 kr. og så får man 10 igen når man afleverer den (ja, de ved hvordan de skal tjene penge hi :o))
  Synes ikke jeg har set at man kan leje trækvogne..

  For tiden er vi jo vant til at have barnevognen til at fylde hele bagagerummet så vi tænker at denne nærmest fylder mindre, når vi om et års tid kan tage denne med i stedet. Man kan tage alle siderne af, så den ikke fylder helt så meget i højden.. Men jo, klodset det er den da :o)

  SvarSlet
 3. Ej hvor er den fin søde. Gid jeg havde dine kreative evner :-) Og heldigt at de begge har fødselsdag i månederne som kun kræver et tal, ellers var nummerpladen jo blevet lidt lang. Håber snart at vi ses igen. Knus fra mig

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...