Som lovet kommer her min opskrift på rabarber crumble
Det er simpelthen så nemt at lave og smager fantastisk
10 min forberedelse og 30 min i ovnen, og så er der serveret!
Er både lækker som dessert eller til eftermiddagskaffen
Du skal bruge
50 gr mel
60 gr rørsukker
40 gr havregryn/rugflager/speltflager eller lignende - kan udelades, men jeg synes det giver et lækkert knasende bid til retten
100 gr groft hakkede mandler
100 gr smør i tern
80-100 gr marcipan
500 gr rabarber (og evt. sukker til at drysse ovenpå)
Tilbehør: Creme fraiche eller flødeskum
Sådan gør du
Skyl rabarberne og skær dem i stykker på ca. 2 cm
Smør et ildfast fad og fyld rabarberne deri
Bland de øvrige ingredienser i en skål og hak/vend det godt sammen
Fordel dejen over rabarberne med fingrene og put herligheden i ovnen i ca. 30 min ved 175C
Og så er der serveret :o)
Bon appetit - og giv meget gerne en tilbagemelding hvis du forsøger dig med ovenstående :o)
Mums det ser lækkert ud!
SvarSletBare mine rabarber ville vokse sig lidt større så jeg os kunne lave sådan en lækker crumble :)
Sabrina
www.brineh.blogspot.com
Ja mon ikke solen kan hjælpe lidt på det... :o)
SletGod pinse!
Jeg bagte også rabarber crumble for nyligt, og det var en STOR succes. Det er bare smagen af sommer :)
SvarSletMmm ja det er bare så lækkert - og resterne (hvis der da overhoved bliver noget tilovers) smager også skønt dagen efter.. ;o)
SletMums...bliver helt lækkersulten!
SvarSletEt lille hint...kig forbi min blog;-)
Ja jeg får da også lige lyst til at lave endnu en omgang
SletTak for hint :o)
Elsker crumble, storelsker rabarber - win win..:) Tak fordi du deler;)
SvarSletJa jeg topelsker det også :o)
SletVar så lidt, gør jeg meget gerne!
God pinse weekend
Mums det ser da smæske-lækkert ud. MÅ prøves! :)
SvarSletLyder lækkert. Jeg har nogle rabarber i fryseren, som jeg høstede hos min mor i sommers. Tror du, jeg kan bruge dem? Og skal jeg gøre noget ved dem først?
SvarSletDet kan du sagtens, jeg laver den også gerne med frosne bær/rabarber når det er udenfor sæsonen.
SletDu kan evt. tø dem lidt op i en si inden du hælder dem og crumblen i fadet og putter det i ovnen
God fornøjelse, håber du synes om det :o)
Tak for svar! Det er jeg glad for at høre, det ser så lækkert ud, så er næsten helt sikker på, det bliver et hit :)
Slet