tirsdag den 31. december 2013

2 0 1 3 - Godt nytår

Jeg bliver altid lidt nostalgisk på årets sidste dag og i år er ingen undtagelse

Her er mit 2013 i billeder og knap så mange ord..

Et år der har budt på både op og nedture; hygge, lækker mad, patchwork, sygdom, legolandture, fastelavn, fødselsdage, hamaperlerier, farver, kreativitet, tårer, tanker, nye veje, første år i vores nye, gamle hus, kræft, familie, sommerferie, vuggestuefarvel, børnehavestart, forår, sommer, efterår, vinter, julehygge, store & små oplevelser, nye bekendtskaber, kager, desserter, boligfornyelser, kærlighed, gaver & en brækket arm..

Tusind tak til alle Jer der kigger forbi her, uden Jer ville der ikke være en blog. Tak for Jeres kommentarer, opmuntrende ord, gode karma og sødhed. Jeg værdsætter det hver eneste dag!

Jeg ser frem til at møde 2014, jeg er sikker på året har masser af spændende ting at byde på!
Her står den blandt andet på Williams skolestart, afslutning på min fars kræftkapitel, et helt nyt kapitel for mig, nye boligprojekter, videreudvikling af bloggen, nye arbejdsudfordringer, ny viden, kærlighed, familieliv og nye venskaber der skal udvikles!

Jeg ønsker Jer alle en rigtig skøn sidste 2013dag. Må I alle få den perfekte start på det nye år!
Kh. Pernille

mandag den 30. december 2013

Nytårsgaven 2013

Jeg har simpelthen så svært ved at vente, når jeg venter på noget godt, men det kan jo være nødvendigt indimellem.. :o)
Jeg glæder mig som et lille barn til at give Anders sin nytårsgave i morgen.. :o)

Før jul ankom årets nytårsgave til Anders. Det er efterhånden blevet en tradition at han får en "Året der gik" bog hvert år og jeg glæder mig hvert år til at overrække den til ham og bladre den igennem sammen og mindes endnu et år der gik alt for stærkt.
Se 2012 her og 2011 her

På de første par sider har jeg sat lidt ord på året og derefter er det ellers 100 sider med billeder, opdelt pr. måned.
En gave jeg synes er skøn at give, men som jeg også selv er glad for - og drengene også.
De er nu gode at have i bogreolen - helt sikkert de mange timers arbejde værd, selvom det trækker tænder ud undervejs ;o)

Rigtig god 2. sidste aften i 2013 til Jer alle :o)

fredag den 27. december 2013

Juleglimt

Åh hvor vi hygger os! Med hinanden, kaffe, julekalender, gaver, dans om juletræet, julefrokoster, snak, pakkeleg, nattøj, legetøj, tid, forkælelse og afslapning. 

Igen i år pyntede hamanisserne på julebordet, måske ikke så æstetisk smukt, men drengene og de to older synes de er et hit og julen skal da også være på deres præmisser :o) 
Som noget nyt havde jeg foldet nogle små origamijuletræer :o)

Da vi havde danset om juletræet og sunget nogle sange og foreslog at gå i gang med gaveuddelingen sagde Sigurd bestemt nej, han ville synge mere - det har jeg aldrig hørt et barn sige før, men så sang vi lidt mere og jeg stornød at se hans strålende øjne mens han gik rundt om træet med morfar i hånden og nynnede med så godt han kunne :o)

Formiddagen 1. juledag blev brugt på nogle af de mange fine gaver inden 1. julefrokost kaldte. Anders samlede en stor Lego ridderborg og imens samlede jeg, helt selv (!), en stor Playmobil politistation og ja, jeg var temmelig stolt af det :o)
Jeg har aldrig før samlet Playmobil, jeg var mest til Lego da jeg var barn, og jeg synes det var noget af et arbejde at få det samlet. De kunne godt lære lidt af Lego og pakke det i poser der hører sammen så man ikke skal bruge en masse tid på at lede efter smådele i samtlige poser. Men hva', jeg tager gerne en udfordring op og vi hyggede os stort imens :o)
William fik et stort ønske opfyldt, et par super gode rulleskøjter lå under træet, og det tog ikke meget mere end 5 minutter på hjul før han tog de første træk selv..

Mit nye tæppe, som jeg fik i julegave af mine forældre, er allerede taget i brug, drengene sidder tæt sammen under det og nyder at slappe af til en (jule)film mens jeg nyder en kop kaffe og sender min mand en kærlig tanke, da han desværre har vagt i dag og de kommende to også.. 
Jeg ville ønske han kunne være med til at hygge i nattøj til langt op af formiddagen.. (og det er jeg ret sikker på han også gerne selv ville) 

Julepynten er pakket væk igen og nye forberedelser er gået i gang, mere om dem senere :o)

Jeg håber I alle har haft en fuldstændig fantastisk jul og nyder dagene?

onsdag den 25. december 2013

De hjemmelavede..

Nu er julegaverne afleveret og pakket op og jeg kan derfor med ro i sindet afsløre nogle af de hjemmelavede her, som jeg har givet videre i år :o)

Den temmelig mormoragtige serviet blev syet til mine forældre og leveret med en Georg Jensen brødkurv. Syet i min mors yndlingsfarve blå

Puden i patchwork, der er syet i mange af mine egne patchwork/liberty favoritter, var til min svigerinde. Forhåbentlig synes hun lige så godt om de mange smukke mønstre som mig, for den er jo ikke lige så nem at bytte, som hvis den var købt i en af byens butikker ;o)

Håber I havde en fantastisk aften i går - og måske også var så heldige at få opfyldt et ønske eller to?
Rigtig glædelig 1. juledag

tirsdag den 24. december 2013

Mens vi venter..

.. vil jeg lige benytte lejligheden til at ønske Jer alle en rigtig glædelig jul med billeder fra vores lillejuleaften og formiddagen i dag, som vi har brugt på at åbne sidste låge i legojulekalenderen, samle julemændene, lakere negle (nogen af os), forsøge at indhente julen på kalenderlyset, se juletv i nattøj, finde julebutterfly og nissehue frem og ønske nissen en god og skøn dag

Jeg glæder mig til Anders får fri kl. 16 og julefreden for alvor kan sænke sig over vores lille familie og vi kan nyde hinanden i fulde drag <3
Indtil da er der lige nogle timer der skal forceres med drengene, men jeg har forberedt lidt forskelligt, blandt andet gode bøger i før-julegave så vi kan bruge lidt tid på dem og måske en middagslur også kan komme på tale så vi er friske til en lang og dejlig aften i aften

G L Æ D E L I G   J U L til Jer alle
Jeg håber I alle må få en magisk og helt fantastisk dag og aften

søndag den 22. december 2013

Jeg glæder mig i denne tid... (& en vinder)

... desværre falder julesneen ikke hvid, jeg synes nærmere det rusker i taget.
Men indenfor, der hersker julestemningen. Det føles dog ikke helt som juleferie endnu selvom drengene fik juleferie fra børnehaven i fredags.
Anders skal på vagt både d. 23. og 24. Heldigvis "kun" til kl. 16, så han når at være med til juleaften i år og jeg glæder mig som et lille barn til vi alle er samlet d. 24. og ikke skal andet end at nyde hinanden, maden, stemningen og selvfølgelig også gaverne ;o)

I morges benyttede jeg chancen for at samle os alle om morgenbordet med thebirkes, friskbagte boller og friskpresset appelsinjuice, der forhåbentlig kan jage det sidste af min hoste bort og så Sigurds forkølelse til at forsvinde inden på tirsdag X :o)

Der står gaver "overalt" der snart skal gives væk og pakkekalenderne ser efterhånden lidt forladte ud..
Julepynten sørger stadig for at sætte stemningen og i fredags havde drengene det fineste hjemmelavede pynt med hjem fra børnehave. Jeg er specielt pjattet med Williams juletræ og Sigurds nisse der pynter så fint på hylden sammen.
Når jeg kigger rundt kan jeg se at jeg vist åbenbart har en ting for juletræer, ikke noget jeg har tænkt over før, men der er da egentlig en del rundt omkring :o)

Anders fik en kuglelabyrint i kalenderpakke og den er et hit hos store og små. Anders og jeg bliver taget med tilbage til fritidshjemmet og drengene øver og øver og er egentlig temmelig seje til det allerede :o)
En skøn måde at starte dagen på når vi alle 4 sidder rundt om bordet og hygger med spil, stearinlys og grin.

Slutspurten på de hjemmelavede julegaver er sat ind, jeg er optimistisk og tror nok jeg kommer i mål, selvom jeg altid kunne have lyst til at lave en mere og en mere og...
Og så har jeg fået kogt flødekarameller for første gang. En hyggelig lille julemundfuld :o)

Rigtig god 4. søndag i advent ønskes I alle!


P.S. Jeg har trukket vinderen af en extra julegave i form af et gavekort til framigtildig.dk
Vinderen blev Wilma Nielsen
Stort tillykke, send mig en mail og der kommer fluks et gavekort i din retning :o)

lørdag den 21. december 2013

Med sløjfe og kærlig hilsen

Jeg pakker ind og binder bånd i stor stil i disse dage.
Efter de 120 kalenderpakker jeg har vist her og her, skulle jeg lige have en pause, men nu er tiden ved at være inde til at få styr på alle julegaverne, og der skal egentlig så lidt til for at få en pakke til at se indbydende ud..

Jeg har efterhånden vist sløjferne en del gange på bloggen, også som bordpynt, men jeg er altså også helt tosset med dem og også med at lave dem :o)

Her har jeg skrevet om dem første gang og linket til videoen der tager en i hånden hele vejen gennem folderiets faser. Jeg har endda et helt board på Pinterest med gaveindpakningsinspiration for jeg synes det er så fantastisk at gøre lidt extra ud af en gave og specielt når der er lagt mange kræfter i at finde den rette gave er det lige prikken over i'et at aflevere den med stil også - altså hvis du spørger mig :o)

Og så er der jo bare tilbage at håbe, at indholdet kan leve op til førstehåndsindtrykket :o)

Rigtig god aften ude i stuerne - og husk at du kan deltage om en extra julegave lige her (eller printe et par af den gratis slags), jeg trækker en vinder i morgen formiddag
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...