lørdag den 30. november 2013

Juleønsker for børn 2013

Fabelab foldetæppe // Telt Ferm Living // Hagedornhagen vendespil // Artecnica uro // Normann Cph Opbevaringsmodul  // Jakke fra Lego Wear // Dax skammel // Kay Bojesen fanebærer // Carl Hansen børnebord // 7'er barnestol // String hylde // Mumi børnebestik // Designletters skål i melamin
Lucie Kaas babyelefant // Kuglebane // Nutcase cykelhjelm // LuckyBoySunday Balthazar // Liberty sækkestol // Temmelig sejt børnebestik // Alma's room fuglelampe // Strups sprællebjørn // Hukit højstol // Fine Little Day pude // By Nord sengetøj // OYOY trækanin // Crayons // Smukke opbevaringsæsker
Radio Flyer 3-hjulet cykel // Designletters tavle // Rulleskøjter // Eames knagerække // Heico svampelampe // Bobles donut // Rokkefår // Kay Bojesen stel // Gode bøger // Lego i alle afskygninger //

Det er vist på tide at få en smule overblik over drengenes ønsker og jeg har forsøgt at samle lidt ideer til børneønskesedlerne her, måske du også kan bruge lidt inspiration til ønskesedlerne..? :o)

Hvis det stod til William og Sigurd skulle der kun stå Lego og (computer)spil på ønskesedlerne :o)
William har markeret alt det han drømmer om i legetøjskatalogerne og jeg forsøger at finde hoved og hale i det, for der er godt nok mange forskellige Lego kasser at skrive på listen :o)

Vi har dog haft en snak om at man også kan ønske sig lidt andre ting end bare Lego og rulleskøjter blev skrevet højt på listen.
Sigurd har en lidt "svær" alder i forhold til ønskeseddelskrivning, for han ved ikke rigtig hvad han ønsker sig (sådan for alvor) så vi hjælper ham og sørger for at der kommer ting på som vi ved han bliver glad for eller har brug for.
Jeg synes det er helt fint at de også kan ønske sig lidt mere praktiske gaver som f.eks. bestik, cykelhjelm, sengelampe, møbler til værelset og sengetøj og de plejer nu også at blive ret glade for disse ting!

William har en vinterjakke fra Lego Wear som jeg også har skrevet lidt om her og han er vildt glad for den. Den vejer ingenting og holder ham godt varm.
Lego Wear lover meget i produktbeskrivelsen, men den lever fuld ud op til forventningerne og mere til.
Det er ikke ligefrem billigt at købe en god vinterjakke, men når den kan holde én varm, holder regn og mudder helt ude og er rar at have på, så synes jeg den er pengene værd.
Allerede efter 2 dage i børnehaven var jakken sølet ind i mudder, men jeg kunne nemt tørre den af med en våd klud og så var den klar til en ny dags udfordringer.
William elsker de små lommer som han kan gemme dimser i. Og når sneen rammer os (snart så vidt jeg kan se på vejrudsigten?) så er han klar til at springe ud i den og jeg ved han kan holde sig tør, med det smarte snefang forneden i jakken
Jeg tænker at Sigurd også skal ønske sig sådan en jakke i julegave, da han åbenbart synes det er tid til at vokse ud af vinterjakken fra sidste år :o) Om hvem vil ikke gerne have en dejlig, lækker vinterjakke at putte sig i - specielt hvis vinteren bliver lige så lang som de seneste par år :o)

Vi regner med at give William en cykelhjelm, han trænger til en der passer bedre og han får garanteret opfyldt sine ønsker om masser af upraktisk legetøj fra bedsteforældre m.fl.
Sigurd får en skrivebordsplade til sin String reol, han begynder at vise interesse for at sidde og nørkle med at tegne, så det må være det rette tidspunkt at gå videre til skrivebordsfasen på hans værelse :o) Og så får han nok nogle af de fine farvecrayons som jeg har taget med på billedet ovenover


Rigtig god lørdag til Jer alle :o)

fredag den 29. november 2013

Er du klar?

Det er jo temmelig snart december og 1. søndag i advent ovenikøbet. Den kære adventskrans laver jo ikke sig selv, så i går måtte jeg i gang med lys, grønt, glimmer og dims.

Måske du, ligesom jeg, er lidt sent på den og ikke heeelt ved hvordan du skal gribe det an? I så fald er min adventskransidé hermed givet videre :o)

Den fine Gloria stage fra Muuto, der kan købes hos ModernMood, fik lov at spille hovedrollen i år, så er jeg sikker på at lysene står sikkert og fast :o)
(og hvis jeg kommer til at brænde dem for langt ned kan jeg let og elegant skifte lysene ud :o))
I midten har jeg sat en skål med oasis så al det grønne pynt forhåbentlig også er grønt når vi når til 4. søndag i advent
Den fine svane fik lov at bringe lidt humor ind i årets dekoration og de små søde nisser og glimmerkugler slår stemningen an. Jeg er nemlig temmelig pjattet med både jul og glimmer

I dag skal jeg have lavet en krans til mine forældre, den bliver nok en tand mere klassisk ;o)

Nu mangler jeg bare at beslutte hvilket kalenderlys vi skal have på bordet i år. Jeg kan simpelthen ikke finde et jeg lige føler for, men nu må jeg til at tage mig sammen og få købt et.. Hvor svært kan det være..

Tænder I mon et lys pr. adventssøndag eller alle på en gang?

torsdag den 28. november 2013

Auping Give Away - vind det lækreste sengetøj

Jeg har stadig lidt extra forkælelse i ærmet til Jer og jeg har glæder mig vildt til at præsentere Jer for denne Give Away.
Hele måneden har jeg sat fokus på de ting som jeg selv er glad for og som jeg gerne vil glæde Jer med, for uden Jer ville det slet ikke være spor sjovt at blogge og bruge så mange timer og tanker på det, så tak fordi I kigger forbi!

De sidste par dage har Anders og jeg sovet fuldstændig fantastisk. Man skulle ikke umiddelbart tro at nyt, lækkert sengetøj kan gøre en forskel for nattesøvnen, men det kan det altså..
Både Anders og jeg har nydt det (og mellem os, så troede jeg faktisk overhoved ikke det var noget Anders ville bemærke ;o))
Men men, han blev rigtig glad for at blive forkælet med nyt sengetøj. Udover at sove fantastisk nyder jeg at kigge på det. Det er ligesom at have fået sommer i soveværelset :o)
Jeg har aldrig før haft brugt mange penge på sengetøj, men det er da en fejl.. Det lækre, bløde bomuldssatin er en fornøjelse at putte sig under og at det tilmed et så smukt så smukt at kigge på er virkelig en skøn bonus.
Hvis ikke der må være knald på soveværelset, hvor så? ;o)

Vores nye sengetøj er fra Auping og hedder Multi Prism. Du kan klikke ind her og søge på nærmeste forhandler oppe i højre hjørne.
Perfekt på ønskesedlen i år eller måske som luksus julegave til den du deler dyne med (så får du også lidt ud af gaven)? :o)
Mange forbinder måske Auping med senge, men de laver faktisk også masser af lækkert sengetøj, sengetæpper, tæpper, puder osv. Klik her og se det hele. Jeg vil vove den påstand at der er noget for enhver smag...

Nå, men for at komme til det I alle sammen venter på.. Auping har været så søde at sætte 2 sæt Multi Prism sengetøj på højkant til en af Jer!
For at være med i trækningen skal du skrive en (sød :o)) kommentar herunder inden d. 4. december 2013 kl. 10

Pøj pøj og rigtig god dag til Jer alle


P.S. Husk at skrive et kendetegn (navn, mail eller lignende) hvis du kommenterer anonymt og at kigge forbi efter d. 4. december og se om du er den heldige vinder :o)
Jeg forbeholder mig ret til at trække en ny vinder hvis jeg ikke har hørt fra vedkommende indenfor 5 dage

P.P.S. Hvis du gerne vil være sikker på ikke at gå glip af f.eks. fede give aways og super gode julegavetips så husk at følge med via Bloglovin' - du skal blot klikke her og trykke follow :o)

onsdag den 27. november 2013

I min vindueskarm (& 2 vindere)

Et lille vindueskarm-kig.. :o)

Jeg har flyttet en smule rundt i vindueskarmen og forkælet mig selv med en buket roser
Lidt forandring fryder :o)

Og nu til en af dagens sjove gerninger; to vindere skal findes :o)
Tusind tak til alle Jer der havde lyst til at lege med!

Vinderen af en fin valgfri plakat fra Camilla Drejer er Simone
Stort tillykke, send mig en mail med dit ønske og adresse, så sørger jeg for at der lander et smukt print hos dig :o)
Til alle Jer jeg desværre ikke kunne forkæle i denne omgang; I kan se alle plakaterne her, der står også kontaktinformation, så I evt. kan sende en (julegave)bestilling af sted til Camilla

Vinderen af en julesok eller et kalenderophæng fra Super Carla er Jannie lm
Stort tillykke, send mig en mail med dit ønske og din adresse, så sørger jeg for at der hurtigst muligt lander et smukt juleophæng hos dig, der kalder på gaver :o)

Rigtig god dag

tirsdag den 26. november 2013

Julegaveønsker 2013

1. We shop Magasinholder // 2. Kubusstage i kobber // 3. Muuto vaser // 4. AndTradition In Between stol // 5. Lucie Kaas Elefant // 6. AJ kande // 7. Arne Jacobsen stole, en af hver, tak :o) // 8. Jane Kønig ørering // 9. Ditte Fischer vase // 10. Donna Wilson pude // 11. Donna Wilson uldtæppe // 12. Kähler Omaggio krukke // 13. Finnsdottir Honkabell vase // 14. Kubus stage 1 // 15. Donna Wilson pude // 16. Lyngby vase 10 cm // 17. Kubus stage 8 // 18. Meyer Lavigne Alba urtepotte // Kubus skål lille // Wegner bamsestol

I al beskedenhed kommer her 20 bud på mine julegaveønsker. Nogle lidt mere opnåelige end andre ;o)
Jeg forsøger at holde styr på mine ønsker på Pinterest, du kan se dem her

Egentlig mangler jeg ikke noget, men man har jo lov at drømme...
Jeg læste en undersøgelse for nylig der fortalte at det faktisk er ret godt at drømme "hvad nu hvis jeg vandt i lotto, hvad så"
Det udløser åbenbart rigtig gode ting i kroppen og indimellem snakker min mand og jeg om det. Ikke fordi vi på nogen måde mangler noget eller ønsker os mere, men på den anden side er der også nogle ting vi godt kunne tænke os at føre ud i livet hvis vi havde pengene til det...
Allermest ønsker jeg nok egentlig bare at vi kan være sygdomsfri de næste mange mange år, men jeg kender ikke nogen der kan opfylde det ønske..

Hvad ønsker du dig til jul (altså udover fred i verden, ingen sygdom og alt det der)?
Måske jeg kan hente lidt inspiration til min liste?.. :o)

mandag den 25. november 2013

Super Carla Give Away

Mit yndlingssted, når jeg skal handle ind til mine mange patchworkprojekter, er Super Carla Cph

Masser af lækre liberty stoffer at vælge imellem og derudover unika-lækre sager til baby, barn og mor i smukke libertymønstre; suttesnore, hagesmækker, sengetøj, tøj, ammepuder, bolde, tæpper, sengerande, sækkestole og meget mere.

En skøn webshop og butik, både for dem der gerne vil gøre det selv og dem der bare gerne vil købe noget fint der ikke findes i tusindvis af eksemplarer og som der er lagt masser af energi og kærlighed bag.

Williams pakkekalender nåede jeg at få færdig i tide til 1. december men jeg har ikke lavet en til Sigurd, det bliver først til næste år. I stedet skal Sigurds pakker hænge på et smukt ophæng fra Super Carla Cph. Han er helt vild med elgene og jeg synes den er super smuk at have hængende i december.

Super Carla Cph har været så søde at forkæle en af Jer med enten et pakkekalenderophæng eller en julesok*
Alt du skal gøre for at være med er at skrive en kommentar herunder inden d. 27. november 2013 kl. 10 og fortælle mig hvilket libertyprint du er allermest vild med, du kan se dem alle her
Så er der en chance for at ophæng eller sok kan nå frem i tide til 1. december, så den/det forhåbentlig kan komme i brug allerede i år :o)


*Da der ikke er to der er ens kan vinderen vælge ud fra det der er på lager når jeg trækker en heldig


P.S. Husk at skrive et kendetegn (navn, mail eller lignende) hvis du kommenterer anonymt og at kigge forbi efter d. 27. november og se om du er den heldige vinder :o)
Jeg forbeholder mig ret til at trække en ny vinder hvis jeg ikke har hørt fra vedkommende indenfor 5 dage

P.P.S. Hvis du gerne vil være sikker på ikke at gå glip af fede give aways og super gode julegavetips så husk at følge med via Bloglovin' - du skal blot klikke her og trykke follow :o)

Indenfor i varmen..

Det meste af weekenden er foregået indenfor og det har været helt, helt okay :o)

Trædyrene har fået halstørklæder på som min mor har strikket. Sjovt som så lidt kan ændre så meget, de får lige et helt andet udtryk for en stund og det er egentlig meget fint når nu de står fremme året rundt

Lørdag bagte William og jeg (spelt)vanillekranse og boller og inviterede faster til eftermiddagshygge.
Til aftensmad fik vi nuggets og fritter. Jeg havde helt glemt hvor populær en ret det er at sætte på bordet :o)

Mine forældre var på tur til København i weekenden, jeg var lidt spændt på hvordan det ville gå med min far, men de havde heldigvis haft en god tur uden al for meget bøvl og med god tid til hvilepauser.
Jeg havde tilbudt at lave aftensmad til os alle søndag aften, så vi tog om til dem og spiste mexikansk og sluttede af med (endnu) en roulade :o)
Og så røg det sidste afsnit af Broen II indenbords, med en slutning jeg ikke helt ved hvad jeg skal synes om.. Umiddelbart sad vi begge tilbage med en lidt tom følelse, men vi har nydt rejsen de sidste 10 søndage

Nu banker endnu en uge på døren, den byder vist på lidt af hvert af godt og knap så skønt, men jeg vil nyde den alt det jeg kan, for næste weekend skal Anders arbejde heeele weekenden, så der er vi ikke samlet allesammen..

Rigtig god uge til Jer alle

søndag den 24. november 2013

Mellemmand (en vinder & en ny vinder)

Det er med årene blevet en tradition at min far giver min mor en pakkekalender og at det er mig der står for at købe gaverne, pakke dem ind og levere dem :o)

I år har jeg været i god tid og derfor kunnet handle nogle af dem når der har været gode tilbud og jeg synes jeg har fået valgt 24 rigtig fine ting.
For et par dage siden fik jeg endelig taget mig sammen til at pakke dem alle sammen ind og i formiddags satte jeg mig ved symaskinen for at sy et juletræstæppe til det juletræ vi har brugt de sidste par år, som jeg har lavet med hjælp fra min søde mand.

Mine forældre kommer hjem fra weekendtur i eftermiddag og jeg har i mellemtiden været forbi og hænge pakkerne klar, så min far kan overraske min mor når de kommer hjem igen.
Fra min far til min mor med masser af kærlighed bag.
Blot en lille kærlighedserklæring for alt det min mor "bakser" med, som nærmeste pårørende til én der kæmper lidt extra i disse tider.. Det er uden tvivl hårdt at være ramt af kræft, men i særdeleshed også hårdt at være pårørende til det. Hårdt på hver sin måde..

Jeg glæder mig til at høre hvad min mor siger til gaverne i takt med at december stryger forbi og pakkerne bliver åbnet. Jeg har ihvertfald lagt kærlighed i at udvælge dem også :o)


På denne smukke solskinssøndag er det tid til at trække en vinder af de lækre fade fra RIG-TIG by Stelton
Tak til alle Jer der var med! Det var hyggeligt at læse Jeres små historier og kommentarer, tak for dem!
Vinderen er Anita 
Send mig en mail med din adresse, så sørger jeg for at der lander en ekstra julegave hos dig snarest :o)

Da jeg desværre ikke har hørt fra vinderen af den smukke spurv fra Lucie Kaas og ikke har kunnet finde kontaktinformation, har jeg trukket en ny vinder, da der efterhånden er gået et godt stykke over 5 dage. Vinderen er Marie
Du må meget gerne sende mig en mail med din adresse, så lander der snart en fugl hos dig :o)

I dag har jeg sat gang i endnu en skøn give away, se mere her

Rigtig god søndag i solskin :o)

Camilla Drejer Give Away

Da jeg så Camilla Drejers fine plakater med supermænd på Instagram vidste jeg med det samme at William skulle have sådan et fint billede i julegave.
Han er temmelig vild med at spille Lego Batman og jeg forestiller mig derfor at en Batman på væggen vil være et stort hit!
Jeg har ikke hidtil set nogen Batman plakater jeg selv har kunnet holde ud at se på (haha :o)) men denne er jeg ret vild med

Plakaterne kan bestilles i A4 eller A3 hvis du skriver til camilladrejer@hotmail.com eller på 20 74 13 46

Camilla Drejer har været så sød at sætte en valgfri plakat på højkant til én af Jer. I kan se udvalget her
Der er både supermænd og fine plakater der er mere "voksenvenlige" :o)
For at være med i trækningen skal du skrive en kommentar nedenfor inden d. 26. november kl. 10 og nævne hvilken plakat du gerne vil vinde. Måske til dig selv eller til en julegave?

Rigtig god søndag


P.S. Husk at skrive et kendetegn (navn, mail eller lignende) hvis du kommenterer anonymt og at kigge forbi efter d. 26. november og se om du er den heldige vinder :o)
Jeg forbeholder mig ret til at trække en ny vinder hvis jeg ikke har hørt fra vedkommende indenfor 5 dage

P.P.S. Hvis du gerne vil være sikker på ikke at gå glip af fede give aways og super gode julegavetips så husk at følge med via Bloglovin' - du skal blot klikke her og trykke follow :o)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...