fredag den 30. marts 2012

Bring it on...!

ADVARSEL: nedenstående handler ikke ligefrem særlig meget om lykke og forårsfornemmelser..

Kender I det at man nogle gange kan føle sig så presset at man tænker "nu kan det da ikke blive værre" - og så rammer endnu et uheld...
Nu er jeg nået dertil hvor jeg bare siger "Bring it on..." Jeg kan klare det - jeg har prøvet det der var værre :o)

Siden december har Sigurd ikke haft en (EN!!) eneste uge hvor han ikke har været syg!
Hvordan er det liiige at man skal få en hverdag til at hænge sammen når han er syg 3 ud af 5 hverdage i gennemsnit? Heldigvis har vi de mest hjælpsomme og fleksible bedsteforældre i nærheden, eller havde hverken Anders eller jeg da noget job nu..

I går havde Anders fødselsdag men brugte formiddagen hos lægen med Sigurd der fik konstateret (endnu) en mellemørebetændelse og også blev sat i behandling for astmatisk bronkitis!
Jeg krydser alt hvad der krydses kan for at han nu kan komme på højkant for det er godt nok synd for den lille mand..!
Han sover stort set ikke om natten (ja det gør vi jo så heller ikke..) og han har ikke taget på i flere måneder, så han er efterhånden ved at være en lille smal gut for han vokser dog stadig i højden..
Jeg bekymrer mig konstant og hver morgen skal man være omstillingsparat som ind i h.. for vi ved aldrig om han er frisk til at komme afsted...

Heldigvis er Anders og jeg stærke sammen og vi ved begge to at der bare ikke kan være særlig meget kærestetid for tiden. Vi er gode til at minde hinanden om at holde fast i forventningens glæde om at vi på et tidspunkt kommer dertil hvor vi kan tage på weekendophold og slappe af en heeel weekend, bare os to :o)

I går var der fyringsrunde på mit arbejde og 12 mennesker blev afskediget og 8 fik tilbudt andre stillinger... De sidste to uger har vi nærmest hveranden dag fået dårligt nyt på arbejde, så det er efterhånden en smule svært at holde humøret oppe dér.. Heldigvis har jeg dog stadig mit job!

I morges vågnede William så og kastede op og det ene forhjul på bilen stod og råbte pfyyyyy ad mig, så der skulle både findes pasning til dreng nr. 2 og også skaffes en bil så jeg ikke endte midt på motorvejen med fladt dæk...
(jeg kom kun 6 minutter for sent i dag - ja ja man lærer vel med tiden at rende stærkere og planlægning bliver da også én af ens spidskompetencer hvis ikke det allerede var det..!)

Nu vil jeg tænke positive tanker og glæde mig til at holde weekend med mine to drenge - Anders har arbejdsweekend..
Her kommer lidt billeder fra dagen i går, jeg fik da trods alt lavet fødselsdagsmiddag til min kære mand og vi startede også dagen med gaver og nybagte boller.. Og så havde William påskepynt med hjem fra børnehaven, der nu hænger og pynter lidt i et hjørne af stuen..

Rigtig god weekend til Jer alle :o)

torsdag den 29. marts 2012

Smør

Indtil jeg finder den smørboks der bare MÅ bo i køleskabet har jeg - endelig - fået lavet en der kan bruges så længe det nu bliver nødvendigt..

En klassiker efterhånden, fra Søstrene G, med minimega papir på toppen..

Det er da ihvertfald bedre end blot at have det i det "sølvpapir" det kommer i.. Og porcelænsskålen er god til at holde det koldt på bordet..

onsdag den 28. marts 2012

Trip trap (blå)sko

Alle tre drenge trængte til nye sko...
William fik lov at vælge sine selv og han synes Sigurd skulle have nogen magen til...

Og da han så så at man også kunne få dem i far-størrelse, så skulle far også have sådan nogen..

William synes de er "seje" og han er vild med at de er nemme selv at tage på :o) Og så synes han det er drøn smart at de kan være ens..
Og Anders, ja han følger bare trop.. :o)

(Og nej, jeg kommer ikke til at hoppe med på den også.. trods alt.. :o))

tirsdag den 27. marts 2012

Tidligt oppe..

Når man har børn der sørger for at man kommer op kl 5 (!!!!) om morgenen kan man nå lidt extra..
F.eks. at lakere sine negle så de kan friske dagens outfit lidt op farvemæssigt...
Og gøre lidt extra ud af grøden..
Og nyde at kvarteret vågner ligeså stille..
Håber på endnu en skøn forårsdag selvom jeg skal sidde indenfor det meste af dagen..
Rigtig god dag til Jer alle! :o)

mandag den 26. marts 2012

Broderi på væggen..

Jeg er ret vild med den billedvæg jeg fik lavet for noget tid siden og vist her..

Jeg har derfor været i gang med at samle lidt sammen til endnu én af slagsen..
Som et lille indslag til væggen har jeg broderet et billede med vores navne..
Alle billederne hænger nu og pynter over sofaen.
Jeg ELSKER "Wonderful Copenhagen" plakaten, den er også med til at bringe lidt af "mit" københavn herhjem langt væk fra storbyen, ligesom kasserne

Og det gode er jo at jeg kan skifte ud i rammerne når/hvis jeg får lyst..

Sunny sunday

Så skønt med noget forårsvejr..! Gid weekenden varede ved og ved og ved

Sigurd er syg syg syg syg syg syg men det er efterhånden ikke noget nyt..!
Så vi har været oppe kl. 5 (6) i dag og fik det bedste ud af det med brunch og nød at vi ikke skulle stresse over noget som helst..
Vi fik også lavet gækkebreve, for i år synes William at det er en vigtig ting (satser på at modtagerne ikke læser med her ;o))
I eftermiddag har jeg haft besøg af en veninde som gerne ville have lidt hjælp til sine bryllupsinvitationer, så det fik vi også lige klaret. Det var rigtig hyggeligt at sidde og nørkle lidt sammen med hende og snakke om bryllupsplaner

Og ellers har vi bare nydt vejret og spillet masser af dødbold som er Williams kæmpe-favorit for tiden! (han vil IKKE med hjem fra børnehave for han spiller med de store drenge fra fritteren og det er bare et hit)

Nu vil jeg forsøge at gøre mig klar til endnu en nat uden søvn.. hvordan man så lige gør det..

God aften!

søndag den 25. marts 2012

Sådan en (lør)dag skulle der være flere af..!

Utroligt hvor meget en skøn solskinsforårsdag kan løfte humøret!
Vi nød dagen i fulde drag - ingen planer, bare hygge og nyde hinanden!
(Og afslutningen blev fejret med en skøn 3-retters menu og et glas hvidvin)
Seneste loppefund - skønt at kunne tørre tøj udenfor igen!
Gemmeleg
Kærlighed
Lidt eftermiddagshygge
Forret (Rejecocktail)
Hovedret (ovnbagte frikadeller og pommes frites med hjemmelavet ketchup)
Dessert (æblekage)

lørdag den 24. marts 2012

Juhuu jeg gjorde det..!!

I dag er der ingen jantelov eller lignende der kan få mine arme ned..
Jeg har nemlig klaret mig igennem den ret så skrappe diæt som forhåbentlig skal være med til at gøre mig helt fit for fight igen..

5 uger HELT uden sukker (ikke engang frugt, rosiner eller lignende har været tilladt - og jeg der ellers ÆÆÆLSKER frugt..)
4 uger HELT uden hvedemel, al anden kød end kylling, tomater, gær og derfor også al anden brød end knækbrød uden gør og hvedemel, kaffe, mælkeprodukter, alkohol, eddike (og de produkter der indeholder det) osv. osv.
Listen er så lang så lang...

Da jeg først blev introduceret for diæten tænkte jeg "selvfølgelig skal jeg forsøge det, hvis det kan gøre mig rask og frisk igen" men jeg blev alligevel ret så "nervøs" for 4 uger er faktisk lang tid.. Specielt når vi er så heldige at have en fantastisk kantineordning på arbejde (men hvor man ikke altid kan gennemskue hvad maden helt består af) så de fleste dage har en lille madpakke reddet mig mave..

Heldigvis har jeg i mit 28 årige liv oplevet andre hårde(re) ting end dette som har gjort mig til en fighter af en vis kaliber og det er ret dejligt at have med i bagagen når sådan en lille forhindring som denne kommer forbi...

For ikke at gøre livet surt for mine drenge har jeg mange aftener lavet lidt af det sædvanlige til dem og så bare sørget for at der også var noget jeg kunne spise..
Men de har også taget godt imod nogle af de nye ting som er blevet introduceret og jeg har fået afprøvet en del opskrifter som ikke ellers lå lige for..
Her kommer lidt billeder af noget af det jeg har fortæret - jeg har forsøge at gøre lidt extra ud af det, så synes jeg, jeg kunne nyde det lidt mere :o)
I dag er det så dagen hvor de 4 uger er overstået og jeg må indrømme at jeg indimellem ikke troede at jeg skulle komme hertil - tænk engang at det kan være så svært at leve uden sukker, brød osv. osv...

Heldigvis fandt jeg i helsekosten et rugbrødslignende brød bagt uden gær (okay det var også hårdt som en mursten og tørt som ørkenen) men det har alligevel hjulpet lidt på min brødtrang..
(Nu arbejder jeg også i en afdeling hvor der HVER DAG (!!) er slik, kage, sodavand osv. så det kræver altså liiige lidt extra når de andre dag efter dag sidder og smovser lige foran én)

Men nu har jeg klaret det og det føles fedt!! Min krop er helt stået af sukkerræset og jeg har ikke længere behov for det, som jeg nogle gange kunne have førhen - specielt om aftenen! (og jeg er begyndt at vågne før mit vækkeur om morgenen - tror jeg faktisk ikke er sket før..)

På onsdag skal jeg på sygehuset igen og jeg håber at de kan se at jeg har kæmpet og give mig håb til at fortsætte den gode kamp så min krop kan blive sig selv igen (mere eller mindre ihvertfald)

Nu hvor det hele er overstået skal det jo fejres med et kæmpe kagebord, masser af brød osv. osv...
Eller... nej, nu tror jeg lige at jeg vil forsøge at holde mig lidt på rette vej og så nøjes med at nyde at jeg kan drikke en kop kaffe og så spise et lækkert stykke chokolade når jeg rigtig skal forkæle mig selv!

(I dag har jeg spist en banan og tænk at det skulle være muligt at nyde det så meget! Bare den søde smag var helt vild "ny" igen.. Tror aldrig jeg har nydt et stykke frugt så meget!)

fredag den 23. marts 2012

Legetøj på den firkantede måde..

2 børn = en helt masse legetøj - også i stuen..
I lang tid har vi haft en sort plastikbalje stående som vi kunne kaste legetøjet op i, når vi indimellem fik trang til at blive mindet om hvordan det egentlig er at stuegulvet ser ud ;o)

Men jeg synes ikke det har været den helt optimale løsning, så for længe siden købte jeg to kasser ligesom dem William har på sit værelse.. Det er dog først nu jeg har fået samlet dem og givet dem et lille makeover i form af lidt tapet..

På de to kasser der, for det meste, skal stå i stuen har jeg valgt et lidt mere "voksent" tapet... På 2 af siderne har jeg valgt et tapet med København til dejligt minde om min opvækst derovre..

Der er hjul under kasserne så vi hurtigt kan køre dem derhen hvor de skal bruges og vi slipper for at slæbe legetøj rundt..

torsdag den 22. marts 2012

Husker du..? #2

For ikke så længe siden købte jeg et tegnesæt, ligesom det jeg havde da jeg var en lille pige...
Og selvom jeg vel egentlig nok er blevet voksen, synes jeg stadig det er skægt og fascinerende at sidde og lave mønstre

Havde du også brugt mange timer på at køre rundt og rundt og rundt og..?
Eller var du travlt optaget af noget andet sjov?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...